Pathé Valentijn Moviematch

Omschrijving

In de Valentijn Moviematch kun je een date of gewoon een vriend of vriendin uitnodigen waarmee je naar de film wilt. Vervolgens wordt een film gekozen en wanneer beide dezelfde film gekozen hebben is er een Moviematch en maken personen kans op een gratis popcorn en gratis bioscoopkaarten.

Doel

Ontwikkel een voor onze organisatie passend concept rondom Valentijnsdag dat ons in staat stelt onze database beter te leren kennen en verder te vergroten

Resultaat

Binnen twee weken hebben meer dan 10.000 Nederlanders deelgenomen aan de Valentijn Moviematch. Deelnemers aan de Valentijn Moviematch hebben bij het doorlopen van de flow waardevolle data gedeeld. Naast demografische gegevens, zoals geslacht en leeftijd, werden ook de voorkeursfilm en aanvullende interesses als voorpremières, film marathons of een Ladies Night uitgevraagd. Deze waardevolle informatie stelt de bioscoopketen in staat om in toekomst gebruikt nog gerichter te communiceren. Opvallend aan de campagne is de doelgroep van de Valentijn Moviematch. Ruim 70% van de deelnemers is een vrouw in de leeftijdscategorie van 15 t/m 23 jaar.

Overige informatie

Yourzine

's-Hertogenbosch
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.

Disciplines

Tags

+ Voeg case toe