RecruitNow - sneller en goedkoper online werven van talent

Omschrijving

RecruitNow is een recruitment advertising platform, waarmee organisaties ondersteund worden bij het sneller online werven van talent, tegen lagere kosten. Met RecruitNow is het mogelijk om vacatures en vacature campagnes geautomatiseerd te plaatsen, te beheren en te optimaliseren op online kanalen daar waar actieve- en passieve (latente)kandidaten

Doel

Voor het werven van de juiste kandidaten voor vacatures is veel nodig. Kennis over wie de doelgroep is, hoe deze zich online beweegt en welke online kanalen relevant zijn om in te zetten. Expertise in het actief beheren van de verschillende online kanalen op resultaat en de mogelijkheid om vacatures eenvoudig op deze kanalen te plaatsen. Tijd om de communicatie met én het managen van de contracten/facturatieproces met deze online kanalen uit te voeren. Hoe realistisch is het dat de recruiter dit efficiënt zelf allemaal kan?

RecruitNow helpt organisaties om efficiënt en voordelig personeel te werven door vacatures en campagnes geautomatiseerd uit te zetten en te beheren op relevante online kanalen waar de actieve en passieve doelgroep zich bevindt. Dit geldt voor online kanalen als Indeed, 150+ niche jobboards, Google maar ook social media kanalen en doelgroepgerichte nieuws- en informatiewebsites (tweakers.net, vi.nl). Het volledige contractmanagement met de online kanalen vindt binnen RecruitNow plaats.

Doorgaans zijn 20% tot 40% van de bezoekers bots, spiders of crawlers en hiermee dus geen relevant verkeer. RecruitNow valideert iedere bezoeker en betaalt alleen de goedgekeurde klik. Daarnaast is het mogelijk om een maximaal aantal sollicitaties of een maximaal budget toe te passen. De campagne stopt automatisch als het maximum bereikt is of als de vacature vervuld is. Doordat RecruitNow stuurt op betaling per gevalideerde bezoeker óf per sollicitatie is het voor een organisatie kostenefficiënter om vacatures via RecruitNow te vervullen, dan dit zelf te doen.

Resultaat

De inzet van RecruitNow maakt het mogelijk om efficiënter, flexibeler, sneller én voordeliger kandidaten te werven. De kracht van RecruitNow is dat deze tool zich niet alleen op de grote jobboards en enkele social media kanalen richt. Er wordt een mix van diverse online kanalen cross mediaal ingezet daar waar de doelgroep zich bevindt. Hierdoor wordt er naast de gebruikelijke kanalen, ook gebruik gemaakt van een groot aantal niche jobboards, verschillende social kanalen en doelgroepgerichte nieuws- en informatiewebsites. Deze kanalen zijn allemaal aangesloten op RecruitNow waarbij het mediabudget flexibel wordt ingezet op de best presterende kanalen.

RecruitNow geeft optimaal inzicht in de resultaten van de campagne door middel van een online dashboard. Binnen dit dashboard wordt inzicht gegeven in het aantal impressies, bezoekers, sollicitaties, percentage sollicitaties en kosten per sollicitatie per online kanaal.
Dankzij deze tooling kan een intercedent of recruiter een vacature veel gerichter, eenvoudiger en goedkoper bij zijn doelgroep krijgen dan eerder mogelijk was.

Met RecruitNow is het mogelijk om:
• Maximale exposure van vacatures te krijgen
• Vacatures uit te zetten op jobboards, social kanalen, en doelgroepgerichte nieuws- en informatiewebsites
• Job advertising onder één contract en met één facturatieproces toe te passen
• Grote hoeveelheden vacatures tegelijkertijd te managen
• Campagnes op vacatureniveau te sturen inclusief A/B-testen
• Betalen per bezoeker of per sollicitatie
• 20 tot 40 procent mediabudget besparen doordat alleen gevalideerde kliks berekend worden
• Realtime inzicht in de resultaten via een dashboard

Overige informatie

NAAMSWIJZIGING: Het bedrijf Minescape heet sinds 5 juli 2018 RecruitNow. Het voormalig product van Minescape "RecruitNow" heet vanaf heden "RecruitNow | Campaigns". De naamswijziging past bij de nieuwe strategie van de organisatie en de huidige markt; het is voor bedrijven van belang om nú de juiste medewerkers aan te trekken. RecruitNow helpt bedrijven groeien.

RecruitNow (voorheen Minescape)

Amersfoort
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe