Samsung Galaxy S7

Omschrijving

Als Europees hoofdkantoor hebben we een partner nodig om onze go-to-market contactstrategie verder te ontwikkelen. Dit als onderdeel van een nieuw ontwikkeld & geïntegreerd CRM platform uitrollend over alle EU-markten.

Doel

Het Europeese hoofdkantoor van Samsung had een partner nodig om zijn go-to-market contactstrategie verder te ontwikkelen. Dit als onderdeel van een nieuw ontwikkeld & geïntegreerd CRM platform dat werd uitgerold over alle EU-markten. Het doel was om consumenten aan te zetten tot een aankoop, betrokken te houden en de tevredenheid te optimaliseren in de periode na deze aankoop.

Resultaat

Yourzine werd gevraagd door Samsung Europe om hun go-to-market contactstrategie verder te ontwikkelen. Deze strategie werd gelokaliseerd door middel van specifieke aanpassingen per locatie en naar het specifieke interessegebied van iedere consument om aan de eisen van de verschillende landen, markten en consumenten te voldoen. De content werd op maat aangeleverd door gericht te kijken naar de behoeften en wensen voor elke individuele consument en markt. Zo kon worden voldaan aan de hoge standaarden in alle betrokken landen, markten en consumenten. De campagne bereikte meer dan 30 miljoen Europese consumenten uit 23 landen in 26 verschillende talen. Daarnaast won de campagne twee Selligent awards: Best Data Driven Campaign en Best Mobile Campaign.

Overige informatie

Yourzine

's-Hertogenbosch
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe