Sensa - Een online fietservaring

Omschrijving

Sensa Bikes is een Nederlandse producent van sportfietsen onder het eigen merk Sensa. Afgelopen jaren heeft het merk een enorme groei doorgemaakt, waardoor zij nu als A-merk in de fietswereld wordt gezien. Bij dit proces hoort een professionalisering van de website.

Doel

Sense Bikes kwam bij ons met de wens een strakke, gebruikersvriendelijke omgeving te creëren die voor merkbeleving zorgt en verleidt tot aankopen. Daarnaast moet het voor dealers (B2B) en consumenten (B2C staat op de roadmap) het praktisch nut bedienen.

Resultaat

ShopWorks heeft op Shopware de custom B2B webshop ontwikkeld. Het is een webshop geworden die de ervaring van fysieke fietsen in een online omgeving dichterbij brengt, waarbij Sensa’s backoffice wordt ontzorgd met een realtime ERP-koppeling met Exact Globe. Mooi onderdeel hiervan is de custom bike configurator. Hiermee kan de klant zijn eigen fiets tot in detail online samenstellen. De oplevering van de B2C shop staat gepland voor later dit jaar.

Sensa Bikes over de samenwerking: “Shopworks maakt ons wegwijs in de wereld van e-commerce op het Shopware platform. Door de korte lijnen kunnen we altijd snel en adequaat schakelen.”

Bureau(s) waarmee is samengewerkt

Overige informatie

ShopWorks

Utrecht
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe