Stijging leads en bezoekers - XLEasy.nl

Omschrijving

In deze case de succesvolle samenwerking tussen XLEasy en ons online marketing bureau WAUW. Met een gerichte AdWords campagne en een gestructureerd zoekmachine optimalisatie traject boekten we een zeer positief resultaat voor deze universele leasemaatschappij.

Doel

Leasemaatschappij XLEasy stond voorafgaand aan de samenwerking nog in de startblokken. Een succesvolle start van dit bedrijf is o.a. te danken aan de online marketing activiteiten van ons online marketing bureau.

Met behulp van website optimalisatie en zoekmachine marketing wilde XLEasy de volgende doelen behalen:
- Een betere vindbaarheid van de website in de organische zoekresultaten
- Een betere vindbaarheid & zichtbaarheid van de website in zijn geheel
- Meer conversies genereren

N.a.v. deze doelstellingen is er vervolgens een geheel traject uitgelegd om een optimaal resultaat te behalen. Om de kwaliteit te waarborgen zijn campagnes gedurende het gehele proces geoptimaliseerd.

Resultaat

De concurrentie is hoog voor deze leasemaatschappij, maar XLEasy heeft zich er toch tussen weten te wringen. Door aan de slag te gaan met zoekmachine optimalisatie, adverteren en conversie optimalisatie is de vindbaarheid en de zichtbaarheid van de website in de regio beduidend gestegen.

Er is maar liefst een stijging van 1125% geanalyseerd in de organische bezoekers. En het bezoekersaantal stijgt nog iedere maand!

Door tijdelijke actiemodellen met een concrete SEA-campagne uit te lichten zijn daarnaast de conversies gestegen. Zoekers die gericht op zoek waren naar het leasen van een bepaald model, worden op hun wenken bediend en gezien de resultaten, betaalt dit zich zeker uit.

Gedurende de samenwerking zijn de doelstellingen voor het bedrijf behaald. Maar, de finish is nog niet bereikt. Nee, wij van WAUW gaan door om een nog beter resultaat te behalen. We blijven evalueren en optimaliseren, want een optimaal resultaat voor onze klanten, dat is waar wij voor gaan.

Overige informatie

WAUW

Harderwijk
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe