StomerijApp voor zakelijke en consumentenmarkt

Omschrijving

Stomerij.nl is de grootste stomerij van Nederland met meer dan 1.500 servicepunten. XCESS heeft een App ontwikkeld voor de klanten van Stomerij.nl.

Doel

Doel van deze App is het proces van inleveren van kleding en de administratie hiervan te vergemakkelijken.

De StomerijApp zorgt voor minder handling en is erg gebruiksvriendelijk. Deze extra service levert tevreden klanten op.

De werkgever houdt zelf de stoomtegoeden bij voor zijn medewerkers in een klantportaal. Met een login heeft de werkgever toegang tot deze online business applicatie. De werkgever heeft direct overzicht in contracten, kosten en status van het stomen van de bedrijfskleding.

Resultaat

In de StomerijApp is een lijst met de dichtstbijzijnde filialen waar de werknemers bedrijfskleding kunnen inleveren om te stomen. Bij inlevering ontvangen ze een barcode waarmee ze de kleding volgen. Als de kleding klaar is, ontvangt men een melding. Afrekenen gebeurt via het tegoed in de App. Declareren is niet meer nodig.

De StomerijApp is ook uitermate geschikt voor de consumentenmarkt. Via de AppStore kan men de App downloaden. In de App zijn de meest actuele prijzen, recente acties en filialen opgenomen. En uiteraard volgt ook hier een melding als de kleding klaar hangt om opgehaald te worden. In de toekomst komt er nog een loyaltysysteem voor trouwe klanten.

De administratieve rompslomp van handmatig bonnetjes inzamelen, controleren en verwerken door de personeelsadministratie is vervangen door een eenvoudig online proces. Dit bespaart tijd en geld en is minder foutgevoelig.

Overige informatie

Business applicatie op maat. De StomerijApp en de beheerapplicatie zijn ge├»ntegreerd in de centrale ERP-applicatie van Stomerij.nl. Hiermee heeft Stomerij.nl direct inzicht en overzicht van inkomsten en kosten. De App is een mooie service waarmee de klant het totale proces van bonnetjes indienen, controleren en vergoeden vervangt voor een effici├źnt tijdbesparende online webapplicatie.

XCESS expertise center b.v.

Leusden
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe