Thermae 2000

Omschrijving

Thermae 2000 is een luxe wellness centrum en hotel in Valkenburg aan de Geul, Zuid-Limburg. Daarnaast biedt Thermae ook allerlei behandelingen, arrangementen en verschillende soorten fysiotherapie aan, welke allemaal op de website t boeken zijn.

Doel

Het prachtige Thermae 2000 vroeg ons om een nieuwe website te ontwerpen en te ontwikkelen. Hierbij was het uitgangspunt het creƫren van een online beleving, gericht op rust, stilte, genieten en ontspannen: de kernwaarden van Thermae 2000.
De website moest bovendien een responsive design hebben zodat hij lekker werkt op desktop, tablet, mobiel en in verschillende browsers.

Resultaat

Het resultaat is een prachtige website waar ook nog eens een knap staaltje techniek achter zit verscholen. Allereerst past de website zich aan aan de behoeften en context van de gebruiker. Woon je dichtbij? Dan is de landingspagina gericht op dagentree tot de sauna. Woon je ver weg? Dan is hij gericht op het boeken van een hotel. De sprekende cinemagraphs passen zich bovendien aan aan tijd van de dag en seizoen, om de beleving nog realistischer te maken.

De website is meertalig, volledig responsive en werkt in alle moderne browsers en Apple iOS en Android. Daarnaast willen we nog even uitlichten dat de boekings flow volledig geoptimaliseerd is en supersnel, ondanks dat de back-end gebruik maakt van een verouderde SOAP API structuur. Voor ons geen probleem om het verleden te connecten met het heden.

Overige informatie

Label A

Rotterdam
Label A
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe