Tramontana

Omschrijving

Voor fashion brand Tramontana ontwikkelde WebArchitects een stijlvolle website.

Achtergronden van deze case

Tramontana is een internationaal damesmodemerk met meer dan 700 verkooppunten in binnen- en buitenland. In 2011 is de communicatie van Tramontana aangescherpt en meer op de consument gericht. De website speelt hierbij een belangrijke rol. WebArchitects schetste een design voor de nieuwe website waarbij de juiste look en feel van het merk duidelijk naar voren wordt gebracht.

Doel

De website heeft tot doel om te fungeren als volledig lifestyle platform, en moet daarom mogelijkheden bieden om het te blijven verbeteren en uit te breiden. Ook nieuwe functionaliteiten, waaronder een connectie met social media, moesten meer prominent aanwezig zijn op de website. Tevens wordt rekening gehouden met bezoekers zoals pers en detaillisten.

Resultaat

De nieuwe website van fashion label Tramontana is succesvol gelanceerd. De website toont de nieuwste collecties door middel van een lookbook, verkooppunten zijn eenvoudig te vinden, en nieuwsberichten en social media zijn volop aanwezig. Het geheel heeft een passende uitstraling bij de kledinglijnen gekregen en zal bezoekers zeker inspireren en verleiden.

WebArchitects

Amsterdam
WebArchitects
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe