Van Wijnen Intranet

Omschrijving

Voor bouwbedrijf Van Wijnen N.V. hebben we een responsive intranet ontwikkeld. Het intranet is een manier om kennis te delen, online samen te werken en collega's met elkaar te verbinden.

Doel

Het intranet is voor Van Wijnen een manier om medewerkers van alle verschillende vestigingen en afdelingen met elkaar in contact te brengen en op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen binnen de organisatie.

Resultaat

Het intranet biedt naast een aantal standaard functionaliteiten zoals nieuws, agenda, medewerkersoverzicht en berichtenkanalen, ook toegang tot andere communicatie middelen van de organisatie. Alle informatie is eenvoudig te doorzoeken dankzij een handige zoekfunctie. Door middel van koppelingen met andere data systemen is de informatie altijd up to date. Doordat informatie kan worden gekoppeld aan profielen, weet men snel welke kennis bij wie binnen de organisatie is te vinden. Altijd en overal, want de responsive interface wordt automatisch geoptimaliseerd aan het device waarmee men het intranet bezoekt. Medewerkers kunnen, door interessegebieden en regio's te kiezen, hun eigen nieuwsoverzicht personaliseren. Door de smartphone apps worden medewerkers op basis van persoonlijke instellingen met push berichten op de hoogte gehouden met de voor hen relevante artikelen en berichten.

Overige informatie

De profielen van de medewerkers vormen het fundament van het intranet. Zo worden nieuwe collega's verwelkomt en jubilarissen in het zonnetje gezet. Door een overzicht van alle collega's, kan men snel achterhalen welke kennis waar binnen de organisatie te vinden is. Door de berichten functie kan men direct contact leggen, ook als iemand op een andere locatie werkt of onderweg informatie nodig heeft. Het maakt niet uit of men een computer, laptop, tablet of smartphone gebruikt, door de responsive interface en de apps werkt het intranet altijd, overal en op ieder apparaat.

Softmedia

Eindhoven
Softmedia
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe