Veilig, makkelijjk en effectief creditmanagement

Omschrijving

Atradius Collections incasseert onbetaalde facturen in Nederland en 96% van de wereld. Om MKB-klanten de customer experience te bieden die aansluit bij hun behoeften, heeft Atradius Collections ISAAC gevraagd een e-commerceoplossing te realiseren.

Doel

De ruim 15.000 klanten van Atradius Collections hebben, afhankelijk van hun omvang, andere behoeften bij het indienen van incassozaken. Het e-commerceplatform moet aan deze behoeften tegemoet komen waardoor prospects en klanten op een simpele manier hun incassozaken kunnen indienen.

Resultaat

De oplossing resulteerde in het e-commerceplatform Atradius Angora. Op dit platform krijgt een prospect direct, na het invullen van de debiteurnaam en enkele factuurgegevens, een prijsopgave, waarnaa de prospect direct zijn incassozaak kan indienen. Via dit platform kunnen klanten tevens de voortgang van hun incassozaak volgen. Met de bouw van dit platform, de eerste e-commerceoplossing in de incassomarkt, is het proces voor de klant enorm versimpeld en hoeft hij maar enkele minuten te besteden aan het indienen van een incassozaak.

Overige informatie

ISAAC

Eindhoven
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe