Magento 2 Commerce (Enterprise) webshop Vogel's

Omschrijving

Vogel’s en We Provide zijn een samenwerking aangegaan voor de herontwikkeling van haar huidige online catalogus met als uitkomst een sterke, grotendeels geautomatiseerde catalogus.

Doel

Vogel’s wilde haar huidige online catalogus naar een hoger niveau tillen, rekening houdend met een consistente doorvoering van de huisstijl en goed werkende techniek. De applicatie moest daarbij volledig configureerbaar zijn. Een ander belangrijk doel van de herontwikkeling was het verhogen van de stabiliteit van de applicatie. Ook moest de site SEO-technisch beter gaan scoren.

Resultaat

Het gevolg van de herontwikkeling is een grotendeels geautomatiseerde online catalogus. De applicatie heeft een krachtiger opbouw, een betere performance en een hogere configureerbaarheid. De usability van de online catalogus voor de eindgebruiker is sterk verbeterd. Daarnaast hebben we een geheel vernieuwde style guide geïmplementeerd welke voor een frisse, consistente vormgeving zorgt. En niet te vergeten, er is een upgrade doorgevoerd van Magento Community naar Magento Enterprise.

Overige informatie

We zijn begonnen met bestaande en gewenste functionaliteiten te onderzoeken en te ordenen. Na het herinrichten van het data-model zijn we tot een nieuwe en verbeterde oplossing gekomen. O.a. is de opbouw van de data binnen de applicatie volledig herzien en zijn diverse modules (her)ontwikkeld, waardoor de site meer configureerbaar is geworden. Daarnaast is er gekozen voor een nieuwe URL-structuur en zijn er verschillende middelen toegepast om de snelheid van de site te verhogen.

We Provide

Eindhoven
We Provide
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe