vtwonen - B2C webshop / ecommerce platform

Omschrijving

Tritac ontwikkelde een responsief e-commerce platform die het merk vtwonen digitaal moest gaan vertegenwoordigen in de e-commerce.

Doel

Een interactief e-commerce platform waar de bezoeker zich laat inspireren, informeren en de mogelijkheid heeft om op een gebruiksvriendelijke manier producten toe te voegen aan een verlanglijst en/of aan te schaffen.

Resultaat

De webshop is gebaseerd op een stabiel, snel en beproefd E-commerce platform, waarbij alle order-, klant-, product- en promotiegegevens eenvoudig realtime te beheren zijn via een uitgebreid online controlepaneel.

Om te zorgen dat de klant de bestelling op tijd in huis heeft, hebben we een aparte warehousemanagementmodule ingericht voor de orderverwerking in het magazijn. Daarnaast hebben wij voor vtwonen ook een module ingebouwd zodat externe leveranciers kunnen koppelen aan het platform en via een aparte inlog hun eigen orders kunnen verwerken. Hiermee hebben we een heel divers en allround platform ontwikkeld waar Sanoma al jaren succesvol mee werkt.

Voor optimaal gebruiksgemak is de site ook makkelijk te gebruiken op een mobiele telefoon, zodat je altijd en overal je favoriete spullen voor in huis kunt bestellen. Snel en makkelijk. De hele menu structuur is onlangs veranderd waardoor je nog makkelijker door de site navigeert en snel kunt vinden wat je zoekt. En als je dan eenmaal gevonden hebt wat je zoekt, kun je ook nog eens heel makkelijk afrekenen via de vernieuwde checkout.

Overige informatie

Op vtwonen.nl staat alles wat je leuk vindt voor thuis. Hier vind je een scala aan bekende merken en het staat vol met producten van toonaangevende designers. Van aankleding van de eettafel tot badkameraccessoires, keukenartikelen, meubels, verlichting en producten voor in de tuin.

Tritac - Integrating E-Business

Leiden
Tritac - Integrating E-Business
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe