Website & E-mail marketing @ Van Duijn Transport

Omschrijving

'Gewoon Goed', dat is het motto bij Van Duijn Transport. Fris Online werd ingezet om te zorgen dat dit ook geldt voor de website.

Doel

Zo goed mogelijk een vertaalslag maken van het 'offline' bedrijf naar de online wereld. Belangrijk is daarbij dat het bedrijf weliswaar een eenheid is, maar wel verschillende organisaties kent en verschillende doelgroepen bedient.

Resultaat

Van Duijn is thuis op de snelweg. Op de digitale snelweg lagen echter nog een aantal kansen. Kansen om bezoekers kennis te laten maken met dit mooie familiebedrijf en de oplossingen die worden geboden. Die oplossingen bestaan trouwens uit veel meer dan goederen van A naar B brengen. Naast transportdiensten wordt bijvoorbeeld ook geconditioneerde opslag aangeboden. De bedrijfsstructuur is daarbij zo goed mogelijk vertaald naar de meertalige, responsive WordPress website die we hebben mogen ontwikkelen. Daarnaast is e-mail marketing ingezet om effectiever met klanten en medewerkers te communiceren. Uiteraard is ook hierin het mobiele aspect van groot belang.

Internetbureau Fris Online

Gouda
Internetbureau Fris Online
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe