Website Habitask

Omschrijving

HabiTask is gespecialiseerd in het geven van opleidingen en trainingen voor woningcorporaties en hun medewerkers. Naast opleidingen bestaat het dienstenaanbod ook uit werving & selectie, teamcoaching en loopbaanbegeleiding. Voor Habitask hebben we een responsive WordPress website mogen realiseren.

Doel

Verschillende oorzaken lagen ten grondslag aan de vraag van een nieuwe website. Zo was de bestaande website behoorlijk verouderd en miste functionaliteit.

Belangrijk voor Habitask zijn de trainingen en opleidingen die zij geven. Vanwege de hoeveelheid is het belangrijk om een duidelijk overzicht te creƫren. De oude website was vooral gericht op deze opleidingen, maar Habitask doet meer. Daarom is er nu voor gekozen om opleidingen gelijkwaardig aan andere diensten te tonen. Zo ontstaat er meer balans.

Resultaat

De oude website was vooral gericht op deze opleidingen, maar Habitask doet meer. Daarom is er nu voor gekozen om opleidingen gelijkwaardig aan andere diensten te tonen. Zo ontstaat er meer balans.

Om het vinden van een passende opleiding gemakkelijker te maken is er een opleidingswijzer ontwikkeld. Op basis van verschillende filters kun je zo de juiste opleiding vinden. De opleidingen worden beheerd in Coachview, om onnodige dubbele werkzaamheden te voorkomen, wordt een deel van de website informatie getoond via een responsive iFrame. Ook de aanmeldingen voor opleidingen gaan via het Coachview opleidingsportaal

Overige informatie

Internetbureau Fris Online

Gouda
Internetbureau Fris Online
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe