Week van de Longen

Omschrijving

Week van de Longen is een platform waar wetenschappers, zorgverleners en patiënten samenkomen. Gopublic heeft een mooie responsive website voor de stichting mogen ontwikkelen, waar mensen het programma van de Longdagen kunnen raadplegen, abstracts van presentaties kunnen zien en zich online kunnen registreren.

Doel

Stichting Week van de Longen is door het Longfonds, de NRS (Nederlands Respiratoir Samenwerkingsverband) en de NVALT (Nederlandse Vereniging van Artsen voor Longziekten en Tuberculose) opgericht om longaandoeningen tijdens de Longdagen centraal te zetten. Hét jaarlijkse nationale congres over longen en longziekten voor professionals, patiënten en anderen.

Week van de Longen had een overzichtelijke website nodig met een duidelijk en makkelijk te beheren overzicht van het programma van het congres voor professionals en geïnteresseerden. De bedoeling was een responsive website die je op verschillende devices kunt raadplegen.

De Longdagen zijn een jaarlijks evenement en de website zal elk jaar dus op een gebruiksvriendelijke manier aangepast moeten kunnen worden. Ook na de Longdagen is het de bedoeling dat bezoekers een sfeerimpressie kunnen krijgen en (powerpoint) presentaties kunnen terugzien.

Resultaat

Gopublic heeft een nieuwe responsive website voor de Week van de Longen ontwikkeld, met een duidelijk overzicht van het programma van het congres, van de sprekers en wetenschappelijke onderzoeken die aan bod komen.

Wat de website voor de Stichting makkelijk te beheren maakt, is het hele programma-onderdeel wat vanuit het CMS dynamisch wordt gevoed. Er kan, kort gezegd, een compleet programma worden opgebouwd aan de achterkant van de website. De onderdelen van het programma kunnen vervolgens ook gekoppeld worden aan sprekers en hun abstracts die ergens anders weer worden aangeroepen. Deze laatsten zijn tevens een bijzonder onderdeel van de gebruiksvriendelijke website. Sprekers kunnen zelf een abstract van hun presentatie indienen. Via een door ons ontwikkelde jury-tool kunnen juryleden deze abstracts beoordelen, waarna ze meteen op de website worden getoond.

Overige informatie

Gopublic BV

Amsterdam
Gopublic BV
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe