TPS | Werken, leren en leven!

Omschrijving

Samen met TPS hebben we gedefinieerd wat het verhaal van TPS eigenlijk is en hebben we in de website verwerkt waar de organisatie zich in onderscheidt: eigenwijs zijn, confronterend als het moet en vooral innovatief en gericht op groei. Een inspirerend resultaat voor een innovatieve klant!

Doel

‘Een unieke manier om te laten zien waar TPS voor staat’

TPS detacheert young professionals bij banken, verzekeringsbedrijven en telecombedrijven. Samen met haar klanten en de inmiddels al ruim 300 professionals creëert TPS een ondernemende omgeving waarin iedereen continu wordt uitgedaagd om zijn talenten te ontwikkelen en het iedere dag weer beter te doen. Om studenten en potentiële opdrachtgevers aan te trekken vroeg TPS Flink een nieuwe website te ontwikkelen. Hierop moet direct duidelijk zijn waar TPS zich in onderscheidt: eigenwijs, confronterend als het moet en vooral innovatief en gericht op groei. Een mooie uitdaging!

Resultaat

Show, don’t tell!

Samen met TPS hebben we eerst gedefinieerd wat het verhaal van TPS eigenlijk is. We kwamen uit op drie elementaire gebieden waar TPS-ers mee te maken krijgen, namelijk: Werken, Leren en Leven. Het concept dat we hieromheen bedachten is er op gericht om via unieke verhalen te laten zien hoe deze elementen zijn verweven in de wereld van TPS. Met éxtra focus op het eenvoudig contact op kunnen nemen, langs komen voor een bak koffie of direct je sollicitatie in te sturen. Laagdrempelig en vrijblijvend.

De wereld van TPS… online

De nieuwe website opent direct met de verhalen van de mensen bij TPS. Ieder verhaal belicht een betekenisvolle ervaring op het gebied van werken, leren of leven, ondersteund door authentieke (video)beelden. Het design is gericht op studenten, maar past ook zeker bij de grote opdrachtgevers van TPS. De website is ontwikkeld in Drupal 8 en gekoppeld aan het vacaturesysteem van TPS zodat hun recruiters minder administratieve handelingen hoeven te verrichten. Een inspirerend resultaat voor een innovatieve klant!

Overige informatie

Flink

Den Haag
Ook aan deze case gewerkt?
  • Hiervoor moet je ingelogd zijn.
    Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe