2bMore

  • 0

Over 2bMore

2bMore is een data-driven marketingbureau gespecialiseerd in data-driven marketing automation voor organisaties met grote klantdatabases.

Identiteit

Klantgegevens zitten in ons DNA. En dan het liefst heel veel klantgegevens. Sinds de start in 2006 ondersteunen wij organisaties met grote klantdatabases. Wij verbeteren en versnellen marketingprocessen door het snel en eenvoudig samenbrengen en beschikbaar maken van klantgegevens uit verschillende offline en online databronnen. Dit doen we door het slim toepassen van technologie binnen het marketingspeelveld en het leveren van een scala aan diensten.Wij zijn toegewijd aan onze klanten, medewerkers en oplossingen. Met altijd de focus op kwaliteit en resultaat. En als het nodig is, zetten wij daarvoor graag een stap extra. Zo hebben wij een trouwe en tevreden klantenkring weten op te bouwen.

Missie

Wij helpen organisaties met grote klantdatabases met het verbeteren en versnellen van data-driven marketingprocessen door het leveren van softwareoplossingen en een scala aan diensten.

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe