4BIS Innovations BV

  • 0
Uitgelichte case

SoFun Motortoers

Met SoFun op pad Wil je lekker toeren over glooiende heuvels en door uitgestrekte bossen? Of geef je de voorkeur aan grillige bergwegen waar je soepel door scherpe bochten stuurt? SoFun Motortoers biedt de mooiste motorreizen in Europa aan. Het bedenken van de leukste motorvakanties staat voorop.

Over 4BIS Innovations BV

Wij bouwen en ondersteunen technische oplossingen die jouw bedrijf versterken en verbinden Bij 4BIS geloven we in het gebruik van technologie en automatisering om onze klanten te helpen de succesverhalen van de toekomst te worden. Door middel van unieke ontwikkelingsproces, persoonlijke service en software op maat, afgestemd op de behoeften van jouw bedrijf, zet ons team van deskundige automatisering engineers en webapplicaties ontwikkelaars zich dagelijks in om dromen waar te maken. Wij hebben één missie: de nieuwste digitale mogelijkheden voor alles ondernemers toegankelijk maken.

Identiteit

Onze software technologieën brengen resultaten, onze mensen maken het verschil! Vandaag de dag zijn we goed op weg om juist dát te bereiken, met steeds meer kleine en middelgrote ondernemingen die 4BIS kiezen als hun IT-partner.

Missie

4BIS Innovations als webontwikkelingsbedrijf heeft het doel om met onze technologie andere bedrijven te helpen. Wij bouwen goede software oplossingen zodat onze klanten hun zakelijke prestaties en duurzame winstgevendheid kunnen verbeteren met betere software. Onze tech engineers hebben een grondige kennis van full stack software development, web ontwikkeling en een passie voor innovatie, waardoor we op maat gemaakte technische oplossingen kunnen creëren die jouw organisatie ondersteunen, vandaag en morgen.

Medewerkers

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe