4net group

  • 0
Uitgelichte case

Florius Chatbot

Florius was op zoek naar een manier om met haar klanten in gesprek te gaan over het verduurzamen van de eigen woning. Een chatbot bleek een uitstekend medium om het thema verduurzaming van woningen en de Verduurzaamhypotheek onder de aandacht te brengen.

Over 4net group

Met 50 man sterk realiseren we samen met onze opdrachtgevers succesvolle online projecten waar onze kernwaarde altijd centraal staat: Developing your e-business We zijn pragmatisch zonder op creativiteit in te boeten, flexibel genoeg om snel te kunnen schakelen en groot genoeg om technisch complexe projecten te realiseren binnen gestelde deadline & budget. We voelen onszelf op ons gemak bij een op resultaat gerichte aanpak waarbij we de gestelde commerciële, informatieve en marketing doelstellingen centraal stellen. Dit bereiken we door een strategische mix van concepting, creativiteit en design, innovatieve code en focus op rendement. We zetten deze specialismen zowel gecombineerd als afzonderlijk in. Met deze aanpak bedienen we een groot aantal commerciële, (semi-)overheid en non-profit organisaties.

Identiteit

4net Group is een full service internet bureau met meer dan 10 jaar ervaringen in het ontwikkelen van informatieve mobile & responsive websites, sterk converterende webshops, gebruiksvriendelijke webapplicaties, efficiënte sharing commerce platformen en innovatieve mobile apps.

Missie

Developing your e-business

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe