Amazing BV

  • 0
Uitgelichte case

Chinezen online naar toeristisch Drenthe lokken

In oktober 2018 sloten de provincie Drenthe en de stad Jiaxing (China) een vriendschapsverdrag. Doelstelling: Chinese touroperators voorzien van informatie over toeristisch Drenthe en in het verlengde daarvan Nederland. In opdracht van de provincie ontwikkelden wij een MiniProgram voor WeChat, een zeer innovatieve Chinese social media-applicatie van het Chinese Tencent.

Over Amazing BV

Wij zijn fullservice communicatiebureau Amazing. Met een team van zo'n 35 communicatiepro's maken wij ieder merk sterk. Onze klanten? Ze zitten echt overal: van dienstverlening en retail tot zorg en bouw. En alles daar tussenin - regionaal én nationaal.

Identiteit

We bekijken het net even van de andere kant, want: wij geloven in de kracht van verrassing. We hebben de meest creatieve mixed media minds in huis die rocken in strategie, branding, positionering, creatieve concepten, huisstijl-, app- en webontwikkeling, and so on. Voeg daaraan toe: onze nuchtere mentaliteit en stevige kennis van de nieuwste technologieën - online én offline. En voilà: treffende communicatie.

Missie

We do wow in strategie, concepting, development en design. Zo maken we merken sterk en creëren we communicatie die scoort. Ready to become amazing?

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe