AtMost

  • 0

Over AtMost

Bureau AtMost (sinds 1997) mixt conversiegericht ervaren inzichten op gebied interaction design, online marketing, sociale media en techniek.Met een flink portfolio van succesvolle online cases praten wij er niet alleen over, maar laten we graag zien. Medewerkers van AtMost zijn succesvolle auteurs op gebied van online marketing

Identiteit

Op basis van ervaring sinds 1997 een werkende mix brengen van online marketing-social media marketing, interaction design en techniek. Dus de klant niet lastig vallen met technieken maar doelgericht de mix maken van uitstraling, boeien, binden en online converteren. AtMost heeft zichzelf te verplichting opgelegd continu te innoveren en dit ook zo tot uiting te brengen. Geen 'onzin'-innovaties, maar de finishing touch van het gebruik van nieuwe, werkende online oplossingen.

Missie

De ideale mix van interaction design, conversiegerichtheid, buzz en gebruik brengen. Conversiegerichte online oplossingen maken met smoel en goede usability en vindbaarheid. Daarbij dagelijks innoveren en tot uiting brengen in het geven van lezingen door medewerkers van het bureau als ook post-HBO en post-DOC opleidingen en het schrijven van columns en boeken.

Medewerkers

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe