AXI

  • 0

Over AXI

Als ICT partner is AXI actief in Nederland en Belgiƫ. De digitale toekomst van retail. Daar werken we aan. Binnen ons 230 experts tellend bedrijf focussen zo'n 70 medewerkers op de digitale transformatie binnen de retail.

Identiteit

We zien onszelf als een omnichannel enabler. En dat houdt veel meer in dan het ontwikkelen en uitrollen van instore, online, mobile oplossingen en ERP. We zorgen er vooral voor dat onze retailklanten, en dat zijn grote en middelgrote winkelketens, succesvol zijn en geliked worden door de 'digitale' consument. Met onze klanten werken we aan langdurende relaties. We houden van tevreden klanten en we zijn trots op de retailers waarvoor we werken.

Missie

Vanaf de start in 1985 zijn we ervan overtuigd dat klantaandacht van onschatbare waarde is om ons doel te realiseren: onze retail klanten helpen succesvol te zijn. Onze customer intimacy aanpak zorgt ervoor dat we langdurige klantrelaties opbouwen. We zorgen ervoor dat retailers op een efficiƫnte manier hun operatie kunnen runnen. Dit doen we door het implementeren en beheren van IT oplossingen die continue meegroeien met trends en ontwikkelingen in de retail.

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe