Bestebroer Company

  • 0

Over Bestebroer Company

Internetbureau Bestebroer Company uit Amsterdam is een full service internet dienstverlener. Bestebroer Company is gespecialiseerd in webwinkels, corporate websites en actiematige websites. Bestebroer Company verzorgt een breed pakket aan maatwerk internetoplossingen en biedt daarmee een one-stop-shop voor internet.

Identiteit

In 2003 richtten broers Rogier en Michiel Bestebroer internetbureau Bestebroer Company op. Beide broers hebben een achtergrond in bedrijfskunde en zijn sinds de jaren ’90 actief in de internetwereld. Michiel werkte o.a. aan de internetontwikkelingen van Shell en KLM en Rogier voor KPN Mobile en World Online. Inmiddels werken bij Bestebroer Company 15 “internet minded” professionals en wordt samengewerkt met een uitgebreid netwerk van business partners voor specifieke internetdiensten. De klantportfolio bestaat uit meer dan 75 klanten uit diverse branches (B2C en B2B).

Missie

Internetbureau Bestebroer Company maakt kwalitatief hoogwaardige maatwerk internetoplossingen voor professionele, ondernemende klanten tegen vriendelijke tarieven. De klantfilosofie is dat een langdurige relatie met klanten tot duurzamere en waardevollere oplossingen leidt.

Medewerkers

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe