Bikkelhart

  • 0
Uitgelichte case

Meer dan pluchen stoelen en popcorn

Hoe laten we zakelijk Nederland zien dat we als Pathé meer zijn dan pluche stoelen, popcorn en frisdrank? Want met 27 prachtige locaties en unieke faciliteiten wordt het tijd dat bedrijven en organisaties kennis maken met Pathé Business.

Over Bikkelhart

Bikkelhart is gespecialiseerd in het ontwerpen en optimaliseren van online verkoop. Wij vertalen het ideale offline verkoopgesprek naar de ultieme online dialoog, door onze e-commerce ervaring te combineren met onze kennis van user experience en consumentengedrag. Wij helpen klanten te winnen, ontwikkelen én behouden.

Identiteit

Ontwerpers met een passie voor online verkoop. Dat is Bikkelhart. Met onze unieke ontwerpmethode, onze kennis van gedrag & verleiding en onze jarenlange e-commerce ervaring ontwerpen én optimaliseren wij intuïtieve en converterende websites, apps en salesfunnels. Onze interaction designers, visual designers, information analists, e-commerce managers en front-end developers maken van ieder digitaal project een succes.

Missie

Wij leveren online succes aan top 500 bedrijven in Nederland door gepassioneerd wetenschap en échte verkoopervaring in te zetten tijdens ons ontwerp-, analyse- en optimalisatieproces. Dit doen wij door recht uit het hart te handelen omdat we ervan overtuigd zijn dat dit de enige manier is om samen met onze relaties de wedstrijd te winnen.

+ Voeg case toe