Blauw Gras

  • 0
Uitgelichte case

Bavaria #Carnavalvrij

#carnavalvrij is een campagne om de binding met de lokale doelgroep (postcodegebied 5000-6000) te versterken. Door een petitie te starten om van carnaval officiële feestdagen te maken - onder leiding van "vrijheidsstrijder" Sjefke Vaeren - creëerden we nationale impact die een commerciële campagne op de nationale en politieke agenda kreeg.

Over Blauw Gras

Blauw Gras – hét social content bureau van Nederland! Opvallend, herkenbaar & relevant. Als één van de eerste dedicated social content bureaus in Nederland weten wij als geen ander waar mensen echt voor in beweging komen. Likes. Clicks. Of zelfs in een polonaise naar het Binnenhof (waargebeurd!). Door onze jarenlange ervaring laten wij social echt werken voor jouw merk of organisatie. Met een juiste mix van creativiteit, strategie en productie integreren wij social media in de totale marcommix.

Identiteit

We horen je denken… Hoe ga ik dat merken als (potentiële) klant of medewerker? Nou heel simpel. Wij geloven in de kracht van een goed creatief concept. Creativiteit zit immers diepgeworteld in ons DNA. Maar wij nemen geen genoegen met gewoon een tof idee. Aan de hand van ons social content performance model zorgen wij (year around) voor de juiste gelaagdheid, en borgen wij de gekozen social businessdoelstellingen. Vervolgens steken we de handen uit de mouwen en gaan we aan de slag. Samen op zoek naar de juiste opzet en inrichting. Daarbij passen we ons principe van strategy by doing toe. Elke post geeft inzichten. Wat voor ons weer voeding is voor nieuwe creatieve ideeën. Zodoende ontdekken we wat ècht werkt voor jouw merk of organisatie.

Missie

Wij leveren creative social content dat impact realiseert in het hart van de doelgroep en daarbij streven we er altijd naar te verrassen. Daarbij zetten wij social media in dienst van jouw businessdoelstellingen en gaan we veel verder dan alleen een cool concept of format. Met een performance aanpak willen we impact maken en de juiste boodschap aan de juiste persoon op het juiste moment voorschotelen.

Medewerkers

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe