Bluedesk

  • 0
Uitgelichte case

Een nieuw B2C platform voor VARO Energy

Bluedesk heeft voor VARO Energy Zwitserland een nieuw B2C-platform gerealiseerd. VARO produceert en distribueert vanuit Zwitserland, Duitsland, Frankrijk en de Benelux o.a. transportbrandstoffen, brandstof voor verwarming en biobrandstoffen.

Over Bluedesk

Om future-proof te blijven worden bedrijven steeds sneller digitaal uitgedaagd. Als E-business partner met 25 jaar ervaring helpt Bluedesk u om digitaal te groeien.

Identiteit

Bluedesk levert duurzame e-commerce oplossingen die de ruimte krijgen om continue door te ontwikkelen. We ontwerpen daarom eerst een betrouwbare E-business architectuur. Gebaseerd op bewezen succesvolle software die voorziet in content management, product management, shop management en marketing management. Met de mogelijkheid om eenvoudig te integreren met de ERP en CRM systemen van uw bedrijf. Een stevig fundament om digitaal te excelleren.

Missie

We helpen u met een goed doordacht E-commerce platform, online marketing en PIM projecten. We spelen in op veranderend gedrag van uw klanten, ontwikkelingen bij uw concurrenten en nieuwe mogelijkheden in de ingezette systemen. Zo zorgen we samen dat uw (e)business doorgroeit.

Medewerkers

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe