Bratpack

  • 1
Uitgelichte case

Online vinden, fysiek kopen met CBW-Erkend

Dankzij de CBW-Erkend Website kunnen consumenten eenvoudig 2100 CBW-erkende winkels vinden. Dit biedt consumenten een manier om zeker te zijn van hun aankoop. Aan Bratpack de taak om dit zo eenvoudig mogelijk te maken.

Over Bratpack

Bratpack, the online performers. We ontwikkelen en realiseren op maat gemaakte websites en webshops, en bedenken effectieve, digitale strategieën en campagnes voor organisaties die ambitieus zijn en willen groeien.

Identiteit

Bratpack, the online performers bedenkt, creëert, realiseert en beheert hoogwaardige online oplossingen, maatwerk websites en webshops gecombineerd met allerlei bewezen facetten van online marketing. De grenzeloze ambitie van Bratpack is om zijn opdrachtgevers online succesvol te maken. Online succes. Daar draait het om. Online succes of online rendement staan centraal bij alle oplossingen die wij bedenken, creëren en realiseren. Dankzij de online groei die Bratpack sinds de opdrichting heeft behaald voor andere bedrijven is het online marketing bureau zelf meegegroeid. In de afgelopen jaren hebben we diverse awards gewonnen, zoals: Effie Award, Emerce notering, UK Trade & Investment Award en de Tuinzaken online retail innovatie award. Er werken ruim 50 online marketing experts bij Bratpack voor meer dan 400 nationale en internationale opdrachtgevers. Bratpack is voor diverse organisatie dé kennispartner op het gebied van digital marketing.

Missie

Begin jaren ‘80 herleeft de Rat Pack. Een groep jonge acteurs, waaronder Demi Moore, Sean Penn en Tom Cruise, streeft ook naar zo’n ongekend succes. Ze noemen zich de Brat Pack. De rest is geschiedenis. In 2002 staat een nieuwe lichting eigenwijze, creatieve professionals op: The Online Performers. Zij zijn vastbesloten het online te gaan maken. Niet veel later is Bratpack een feit: hét online marketing bureau van Amsterdam. Let’s get things done online!

Medewerkers

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe