BRENDD.

  • 0

Over BRENDD.

Wij vormen en vormgeven merken en projecten. Bij BRENDD. de deur in met een potje inspiratie, de deur uit met een goed verhaal op zak.

Identiteit

Met enthousiasme, precisie en passie werken wij aan logo ontwerp, huisstijl ontwikkeling, grafisch ontwerp, illustratie, copywriting, webdesign, appdesign, concepten en campagnes (online en offline). In ons BRENDDESIGN-proces doorlopen we een aantal fases: kennismaken, ontdekken, definiëren, debriefen, ontwikkelen en opleveren. Kortom: van pot inspiratie tot goed verhaal.

Missie

Als Brand Design Studio helpt BRENDD. mensen en merken met het vertellen van een ‘goed verhaal’: een verhaal dat vertelt wie jij bent en wat jou als merk uniek, geloofwaardig en relevant maakt. Een verhaal dat de klant of gebruiker centraal zet en zijn of haar taal spreekt. Een verhaal waaruit betrokkenheid blijkt en dat verbindt. Een stevig verhaal, dat geregeld en op eenduidige manier verteld wordt om herkenbaarheid te vergroten. Een samenhangend en opvallend verhaal, dat niet alleen zorgt voor beleving, maar vooral voor herinnering. Een verhaal dat niet alleen extern (door de doelgroep) wordt beleefd, maar dat ook intern (door het team) wordt gedragen en uitgedragen.

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe