Bubblefish Interactive

  • 0
Uitgelichte case

Focus Beroeps Academie

Bubblefish ontwikkelde een responsive website voor Focus Beroeps Academie waarop nieuwe leerlingen terecht kunnen voor informatie. De website dient tevens als portal voor huidige leerlingen.

Over Bubblefish Interactive

Bubblefish Interactive is een full service internetbureau in Barendrecht en bedenkt, ontwerpt en ontwikkelt interactieve oplossingen voor profit en non-profit organisaties. Wij bieden creatieve en technische internetoplossingen om online communicatie en interactie te vergemakkelijken, te verbeteren en te versterken. Wij zijn met name gespecialiseerd in dynamische websites, webshops, campagne- en actiematige websites, mobiele websites en online marketing.

Identiteit

Bubblefish Interactive denkt in een zo vroeg mogelijk stadium mee: ons startpunt zijn uw online communicatie-doelstellingen. Wij streven daarbij naar een langdurige relatie met onze opdrachtgevers. Op tijd en binnen budget leveren wij uw project naar alle tevredenheid af. Naast korte communicatielijnen en een inzichtelijke en gestructureerde projectaanpak zorgen wij dat het ook gewoon leuk is om met ons samen te werken. En onze betrokkenheid houdt niet op nadat het project is opgeleverd.

Missie

Bubblefish Interactive bestaat uit een kernteam van 7 specialisten op het gebied van o.a.: advies, strategie, conceptontwikkeling, webdesign, webdevelopment en online marketing. De specialisten zelf zitten met u om de tafel en kunnen meteen zaken doen. Tevens hebben wij een uitgebreid partnership met specialisten die aanvullende diensten leveren als huisstijl ontwikkeling, online strategie copywriting en fotografie. Hierdoor kunnen wij onze klanten altijd een breed spectrum van diensten en specialismen aanbieden. Onze opdrachtgevers en projecten zijn zeer divers. Van (semi)overheid, zakelijke dienstverleners tot aan reclame- en communicatiebureau’s.

Medewerkers

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe