BZTRS Agency

  • 1

Over BZTRS Agency

BZTRS Agency (spreek uit als Boozters) is een full-service bureau met 50 medewerkers en kantoren in Eindhoven en Weert. De dienstverlening bestaat uit strategy, Branding, Web Development, Online Marketing, Business Intelligence, Retail Automation en Services & Support. BZTRS Agency werkt voor klanten zoals Zeeman, Replacedirect, Hansaplast en Loods5.

Identiteit

Jouw business en jouw klant leren begrijpen vormt altijd onze basis. Waarom? Omdat we geleerd hebben dat het noodzakelijk is voor elk innovatieproces om het grote geheel te bekijken en terug te gaan naar de behoeften van eindgebruikers. Het onderzoeken van de customer journey van jouw klant biedt ons de inzichten die nodig zijn om te innoveren. We gaan op zoek naar een creatieve vertaling van die behoefte naar concrete oplossingen.

Missie

Wij zijn er voor ondernemers, in retail, die zichzelf een BOOZT willen geven. Die altijd en overal bij hun productdata willen kunnen. Die beslissingen willen maken op basis van cijfers in plaats van op onderbuikgevoel. Die bovenaan in Google willen staan (betaald of onbetaald). Waarvan de webshop wel een opknapbeurt kan gebruiken. Samen gaan we voor meer conversies, meer rendement. Samen gaan we voor Retail Innovation. GET BOOZTED.

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe