Connaxis

  • 0

Over Connaxis

Connaxis is een full-service creative outsourcing agency. De geïntegreerde samenwerking van onze vier business units (Design, Development, Internet Marketing en Support) zorgt voor een unieke synergie waardoor we in staat zijn onze klanten de beste prijs/prestatie verhouding te bieden.

Identiteit

Onze kernwaarden zijn geloof in mensen, passie, ondernemerschap, ‘lead by example’, een ‘can do’-mentaliteit, en resultaten. We zijn een bedrijf met een internationaal team gevestigd in Buenos Aires. Dit stelt ons in staat West-Europese professionaliteit te combineren met Argentijnse creativiteit voor het behalen van de beste resultaten. Daarnaast geloven we in de open source beweging en baseren we onze oplossingen op Magento, Drupal, Wordpress en CakePHP.

Missie

Connaxis maakt en managed succesvolle webapplicaties. Onze missie is onze klanten te helpen competitief te zijn en te blijven op het internet. We creëren toegevoegde waarde door de industrie-kennis van onze klanten te combineren met onze kennis van design, development, internet marketing en support. Primaire focus ligt hierbij op het behalen van resultaten om zo de ROI te optimaliseren.

Medewerkers

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe