Connect Holland B.V.

  • 1
Uitgelichte case

De automatisering van MICE aanvragen voor de hotelmarkt

Postillion Hotels liep tegen het probleem aan dat de MICE markt nog helemaal niet geautomatiseerd was. Vanuit deze behoefte is Please ask m ontstaan. Met als missie: het automatiseren van deze markt om de werkdruk van hotels te verlagen, het werkproces overzichtelijker te maken en meer aanvragen te kunnen verwerken.

Over Connect Holland B.V.

Connect Holland is opgericht in maart 2000 en gevestigd in Rotterdam. Connect Holland is een innovatief internetbureau dat organisaties helpt bij hun digitale transformatie in een snel veranderende wereld. Wij maken innovatieve technologie inzetbaar voor bedrijven én brengen mensen daarmee dichter bij elkaar. Wij geloven in het slim verbinden van eindgebruikers door middel van gebruiksvriendelijke websites, platforms en web applicaties. Online of vanaf de mobiele telefoon.

Identiteit

100% digitaal in denken en doen. Of het nu een start-up ondernemer is, een multinational of een overheidsorganisatie; Connect Holland verbindt mensen online met merken, met bedrijven, de overheid 2.0 of met elkaar. Hierbij werken we altijd volgens een vaste agile aanpak in een multi-disciplinair team; een multidisciplinair team dat vertrekt vanuit sterke design principes, een goede technische basis en een goed geformuleerde online strategie. Betaalbare en op maat gesneden digitale oplossingen zijn het resultaat. Een toekomstbestendig resultaat dat een miljoenen publiek kan bereiken.

Missie

Connect Holland heeft als missie om organisaties te helpen bij hun digitale transformatie.

Medewerkers

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe