Connect Holland B.V.

  • 1
Uitgelichte case

Lead Your Future

Grootste jong vrouwen talentennetwerk van Nederland. Gebaseerd op onderzoek gedaan met bedrijven, overheden, scholen en natuurlijk de jonge talentvolle vrouwen. Belangrijk vertrekpunt hierbij is geweest dat we iets wilden ontwikkelen met elkaar dat alle partijen ontzorgt en verbindt. Iets samen ontwikkelen dat er nog niet is namelijk duurzaam (ver)binden

Over Connect Holland B.V.

Connect Holland is opgericht in maart 2000 en gevestigd in Rotterdam. Connect Holland is een innovatief internetbureau dat organisaties helpt bij hun digitale transformatie in een snel veranderende wereld. Wij maken innovatieve technologie inzetbaar voor bedrijven én brengen mensen daarmee dichter bij elkaar. Wij geloven in het slim verbinden van eindgebruikers door middel van gebruiksvriendelijke websites, platforms en web applicaties. Online of vanaf de mobiele telefoon.

Identiteit

100% digitaal in denken en doen. Of het nu een start-up ondernemer is, een multinational of een overheidsorganisatie; Connect Holland verbindt mensen online met merken, met bedrijven, de overheid 2.0 of met elkaar. Hierbij werken we altijd volgens een vaste agile aanpak in een multi-disciplinair team; een multidisciplinair team dat vertrekt vanuit sterke design principes, een goede technische basis en een goed geformuleerde online strategie. Betaalbare en op maat gesneden digitale oplossingen zijn het resultaat. Een toekomstbestendig resultaat dat een miljoenen publiek kan bereiken.

Missie

Connect Holland heeft als missie om organisaties te helpen bij hun digitale transformatie.

Medewerkers

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe