Copper IM B.V.

  • 0

Over Copper IM B.V.

Online marketing wordt steeds belangrijker voor organisaties, ongeacht in welke bedrijfstak of branche ze opereren. Met onze structurele, grondige en wetenschappelijk onderbouwde benadering van internet marketing helpen we onze klanten bij het inzetten van hun website als effectief marketinginstrument. Of het nu gaat om het vergroten van naamsbekendheid of het realiseren van concrete verkoopdoelstellingen; het behalen van concreet resultaat staat altijd centraal. We zetten een breed scala aan meet- en analyse-instrumenten in om onze klanten een glashelder inzicht te bieden in hun online marketing activiteiten, met daarin de mogelijke valkuilen en verbeterpunten. Vanuit dit inzicht zetten we de juiste middelen in om ons gezamenlijke doel te bereiken.

Identiteit

De organisatie is ontstaan uit de samenwerking tussen twee vrienden die van mening zijn dat organisaties de potentie van online marketing onvoldoende benutten. De vriendschappelijke cultuur is er nog steeds, ook nu we met z'n tienen zijn. We doen niet geheimzinnig over ons enthousiasme voor het vak: we zijn goed in wat we doen en daar schamen we ons niet voor. We zijn een club met een ondernemende mindset: we willen blijven ontwikkelen en progressie maken. We hebben de drang om onze kennis steeds verder uit te breiden en te verdiepen. De business van onze klant laten groeien door middel van online marketing, dat is onze gezamenlijke drive. Wij kennen onze klanten door en door, want we hechten waarde aan goed contact. Resultaat, daar worden we vrolijk van. Daarom loopt het meten van resultaten als een rode draad door alles wat we doen. We gaan samen met onze klanten voor een warme, duurzame en resultaatgerichte lange termijn samenwerking.

Missie

Het is onze gezamenlijke drive om met onze online marketingactiviteiten een meetbare bijdrage te leveren aan de groei van onze klant. Concreet resultaat realiseren voor klanten maakt ons vrolijk.

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe