Cream

  • 0
Uitgelichte case

Bloom Makery

Bloom Makery is ontstaan vanuit het idee om de consument de gerberabeleving in de kas thuis te laten ervaren. Cream heeft in opdracht van Bloom Makery een tool ontwikkeld waarmee klanten daadwerkelijk zelf een boeket gerbera's kunnen samenstellen uit de vele gerbera's die in de kas staan te bloeien.

Over Cream

Cream is een full-service internetbureau en helpt bedrijven om van hun e-commerce strategie een succes te maken. Cream ontwikkeld websites, e-commerce applicaties en wij verzorgen de online marketing. Wij creƫren en realiseren projecten voor een breed scala van Nederlandse en internationale klanten. Alles draait daarbij om het behalen van maximaal rendement. Webwinkels worden gerealiseerd op basis van Magento, het toonaangevende e-commerce platform van dit moment. Cream heeft passie voor internet en oog voor kwaliteit, daarbij biedt Cream toegevoegde waarde door het inzetten van haar jarenlange kennis en ervaring.

Identiteit

Cream is gericht op een lange termijn relatie met haar klanten. Dit bereiken wij door kwalitatieve en betrouwbare oplossingen te leveren. Wij werken dan ook met veel plezier voor klanten zoals: VanDyck, BK, BOLAS, Sluban, ViaDierenwinkel, Fleurtiek, House of Products, Odesi en vele andere.

Missie

Organisaties helpen met het definiƫren en implementeren van een succesvolle internetmarketing propositie. Daarbij draait alles op het behalen van maximaal rendement!

Medewerkers

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe