Digital Natives

  • 0
Uitgelichte case

Vrij Nederland: Platform voor journalistieke innovatie

Vrij Nederland (VN) koos Digital Natives als bureau om samen te innoveren naar een nieuw business model. Wij creëerden een nieuw online platform en richtten daarnaast een proces in waar we samen met VN continu nieuwe wegen verkennen, data analyseren, evalueren en doorontwikkelen. Een platform voor journalistieke innovatie.

Over Digital Natives

Wij zijn strategisch betrokken en streven naar een hechte langetermijnsamenwerking waarbij we continu de gebruikerservaring en conversie verbeteren op basis van heldere doelstellingen en een duidelijk proces. In-house expertises: strategie, agile&scrum;, UX & visual design, development, growth hacking en digital marketing.

Identiteit

Als eerste generatie die is opgegroeid in het digitale tijdperk houden we ons dagelijks bezig met de toekomst van het web en adviseren we onze opdrachtgevers waar hun kansen liggen.

Missie

Digital Natives streeft continu naar vooruitgang. In voortdurende verandering die stap voor stap leidt tot een betere wereld. En dat het internet hét instrument is om die vooruitgang vorm te geven.

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe