DotControl | Data Driven Creative Agency

  • 1
Uitgelichte case

Een wereld vol mogelijkheden voor Deltion College

Deltion College biedt een wereld vol mogelijkheden als een van Nederland’s grootste ROC. Dit was alleen niet voelbaar op het oude platform. Studenten konden zich niet identificeren met de gedateerde vormgeving en nieuwe gebruikers verlieten het platform binnen enkele seconden.

Over DotControl | Data Driven Creative Agency

Wij zijn DotControl. Een data-driven creative agency met kantoren in Rotterdam, Amsterdam, Heerlen en Willemstad Curacao.

Identiteit

Samen met ons bureau RockBoost, bedenken en bouwen we experiences in de digitale en echte wereld. Met groei als resultaat. Waarbij magie ontstaat door een combinatie van onze unieke methodiek, diensten en cultuur. We werken nauw samen en in co-creatie met opdrachtgevers als National Geographic, Eredivisie, Talpa en DPG Media. DotControl biedt services zoals: Digital Strategy Development, Concept Development, Visual Design, Interaction Design, Content Marketing, Mobile Development, Web Development, Software Development en Growth Hacking.

Missie

DotControl is gespecialiseerd in het future proof maken van merken en bedrijven. Door hun speelveld te transformeren. Digitale transformatie, merk transformatie en mentaliteit transformatie.

+ Voeg case toe