E-sites

  • 0
Uitgelichte case

MedicPlanner: optimale personeelsplanning tegen lage kosten

De noodklok luidt. Het personeelstekort in de zorg groeit. Dat raakt ons allemaal. Dat moet anders. Dat kan anders! Digitalisering en e-health oplossingen zijn de sleutel. MedicPlanner is een veilig online platform waarmee interne dienstroosters automatisch te vullen zijn en gaten opgevuld worden met aangesloten ZZP'ers, zonder tussenkomst van uitzendbureaus.

Over E-sites

E-sites overtreft online. Als digitaal bureau met denkers, bouwers en vertellers creëren we doeltreffende websites, mobile apps, platformen en internet campagnes voor organisaties met online ambities. Al meer dan 15 jaar.

Identiteit

E-sites is een digitaal bureau met lef. Creatief, inspirerend en vernieuwend. Dat met een stevige basis aan kennis en ervaring houvast biedt aan organisaties die succesvol willen zijn op het internet. Behoeftes, ideeën en wensen vertalen wij naar vooruitstrevende internet concepten en oplossingen. Strategisch, commercieel en interactief. Zo helpen we klanten het beste te halen uit internet. Als online partner.

Missie

Samen, continu en overtreffend zijn waarden die wij belangrijk vinden. We werken altijd intensief samen. Onderling en met klanten die succesvol willen zijn op internet. Met inspiratie, kennis en deskundigheid zorgen we continu voor meerwaarde, de beste oplossing. En nooit zomaar, altijd overtreffend. Want daarmee tillen we onze eigen ontwikkeling en het succesvol zijn op internet naar een nieuw level. En creëren we toekomst. Samen. Want dat is dan weer onze ambitie. Klanten groeien door online succes, wij door tevreden klanten.

Medewerkers

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe