ecManager

  • 0
Uitgelichte case

Veneta Raamdecoratie

Realisatie van een gebruikersvriendelijke webshop voor een complexe productencatalogus voor Veneta Raamdecoratie, gebouwd op het ecManager platform!

Over ecManager

Hét omnichannel e-commerce platform om ultieme customer experiences te creëren!

Identiteit

Het doel van ecManager is het bouwen, beheren en door ontwikkelen van een effectieve en stabiele basis voor een rendabele webshop. Daarom bouwt het team achter ecManager met passie en toewijding aan het platform, waarmee implementatiepartners in staat zijn om de ultieme brand experience van organisaties door te vertalen naar 360° shopping (Desktop, Social, Mobile en Store) oplossingen. Hierbij zijn de benodigde integraties en koppelingen flexibel en eenvoudig te realiseren. ecManager stelt webwinkeliers hiermee in staat om zich te focussen op de business case en het realiseren van de sales- en omzet targets.

Missie

ecManager is het meest betrouwbare, schaalbare en open Microsoft .Net omnichannel e-commerce platform met lage Total Cost of Ownership voor ambitieuze e-business en omnichannel organisaties. De e-commerce software van ecManager is eenvoudig in gebruik, want zelfs zonder IT kennis bent u in staat om uw webshop te beheren, in te richten en te optimaliseren. Of u nu aan de start staat van uw e-commerce activiteiten, wilt innoveren of u zoekt naar een toekomst vast alternatief voor uw e-commerce software: ecManager helpt u verder!

Medewerkers

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe