Elephant

  • 0
Uitgelichte case

Live at Wantij: Evenementenwebsite met een beleving

Live at Wantij is een jaarlijks festival in Dordrecht. Elephant creëerde dit jaar een nieuwe website waarbij de beleving van het festival duidelijk naar voren toe moest komen.

Over Elephant

Samen groeien met digitaal bureau Elephant. Wij maken uitvoerbare oplossingen voor jouw digitale vraagstukken. Om digitale uitdagingen aan te pakken moet je pragmatisch werken en groots durven denken. Wij blijven daarbij realistisch en houden jouw doel in het vizier. De reis vinden wij minstens zo belangrijk als de bestemming en een intensieve samenwerking zorgt voor het beste resultaat.

Identiteit

Wij geloven in de kracht van samenwerking. Om jou digitaal te laten groeien, groeien wij met je mee. En om dat te kunnen doen, willen we je eerst goed leren kennen. Je gaat tenslotte een intensieve samenwerking met ons aan en die is wat ons betreft gebaseerd op vertrouwen. Daarom begint ieder project met een uitgebreide kennismaking en inventarisatie. Wat zijn je uitdagingen? Tegen welke problemen loop je aan? Wat wil je bereiken? Dat vertalen wij vervolgens naar een digitale visie. Lees hier hoe we dat aanpakken.

Missie

Samen Groeien

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe