Energize

  • 0
Uitgelichte case

Activatie online magazine voor PLUS

Kerst is een tijd van aandacht voor elkaar. Aan tafel, maar ook tijdens het koken. Daarom bood PLUS het ‘Iedereen doet mee Kerstdiner’ aan. Waarbij het niet alleen ging om gezellig samenzijn, maar ook om gezellig samen eten maken.

Over Energize

We zijn hét bureau voor verdiende aandacht. We bewijzen wat merken beloven door middel van solide strategieën en slimme campagnes. We creëren conversatieprogramma’s en verrassende campagnes waarmee we aandacht voor merken creëren. Maar die aandacht komt niet vanzelf. Daar is een relatie voor nodig, daar is een echte stem voor nodig. Een menselijk gebaar. Daarom helpen we merken hun menselijke kant te ontwikkelen. Hun stem en karakter te gebruiken, waarmee ze die relatie kunnen opbouwen en aandacht verdienen.

Identiteit

We zijn een onafhankelijk bureau dat onderdak biedt aan 14 merkspecialisten met een digitaal DNA. We ademen strategie en creatie en werken vanuit Amsterdam. We ontwikkelen conversatiestrategieën en campagnes gebaseerd op een stevige Verdiende Aandacht-strategie. Wij creëren effectieve online campagnes waarbij de merkwaarden van onze opdrachtgever en de beleving van haar doelgroep centraal staan. Vanuit onze kennis en ervaring in interactieve marketing zijn wij in staat onszelf voortdurend te vernieuwen, in ruil voor een rendement dat op de lange termijn toereikend is voor de persoonlijke en materiële groei van onze organisatie en medewerkers.

Missie

Om mensen te activeren, moet je ze precies goed weten te raken. Dat lukt alleen als de boodschap die je wilt overbrengen, aansluit op hun belevingswereld en hun passie aanwakkert. Cutting edge maatwerk. De passie waarmee wij telkens weer streven naar kwaliteit, effectiviteit en uniciteit moet voelbaar zijn voor iedereen die met onze diensten in aanraking komt. Energize draait om passie. Onze concepten, de weg naar realisatie, de samenwerking met onze klanten, het succes van campagnes: alles gaat met vuur.

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe