Enrise

  • 1
Uitgelichte case

Site search Drukwerkdeal.nl

Voor Drukwerkdeal maakten we het doorzoeken van producten, informatie en artikelen op Drukwerkdeal.nl relevant, snel en praktisch zodat je altijd vindt wat je zoekt.

Over Enrise

Enrise ontwikkelt hoogwaardige internettoepassingen. Webapplicaties, API’s en zoektechnologie zijn onze specialiteiten. Wij maken van complexe ingrediënten ogenschijnlijk eenvoudige webgerechten. We serveren ze als app, api, zoekoplossing, site, shop of portal.

Identiteit

Wij vergelijken het ontwikkelen van hoogwaardige internettoepassingen met de bereiding van een goed gerecht in een restaurant. Alleen als een ervaren team de juiste aanpak heeft en met verse ingrediënten, de laatste technieken en de beste tools werkt, ontstaat de ultieme maaltijd. Dit noemen wij CodeCuisine®. Dit is onze werkwijze bij het ontwikkelen van software die de mens dient en niet andersom.

Missie

Hoewel het internet sinds onze start in 2000 drastisch is veranderd, is onze missie overeind gebleven. Met onze focus op techniek combineren we de stabiliteit van bestaande softwaresystemen met de dynamiek van internet. Je kunt daardoor als digital first organisatie blijven vernieuwen en groeien met behoud van stabiliteit en flexibiliteit.

Medewerkers

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe