Estate Digital, part of We are you

  • 0

Over Estate Digital, part of We are you

Estate Digital gelooft in happiness. Positieve, gedreven collega's zorgen voor tevreden klanten en andersom. Met onze 23 jaar ervaring nemen wij klanten mee op avontuur in de online wereld. Samen ontdekken, bedenken en op naar de volgende stap. Sinds april 2019 is Estate Digital onderdeel van We are you.

Identiteit

In een snel veranderende wereld met ongekende digitale mogelijkheden loopt Estate voorop. We zijn gek op nieuwe technologie, vernieuwend in onze aanpak en flexibel in onze processen. Niet bang om te experimenteren met innovatieve ideeën over werk en leiderschap. We geloven in autonomie en talentontwikkeling. Met status en macht hebben we niet zo veel. Onze taakverdeling gebeurt zelfsturend, op basis van enthousiasme, talent en skills. Ook daarin lopen we voorop. En dat is spannend! #Agilelicious Agilelicious staat voor onze eigenwijze manier van werken. Voor een proces en resultaten met aantrekkingskracht. Maar ook voor onze work hard, play hard mentaliteit. Niet voor niets houden we bij Estate van een feestje!

Missie

Bij Estate geloven we in happiness. Positieve, gedreven collega's zorgen voor tevreden klanten en andersom. Gelukkige mensen zijn creatiever, werken beter samen en halen mooiere resultaten. Estaters zijn nieuwsgierig naar nieuwe mogelijkheden en willen die succesvol toepassen. Wij zijn de digitale katalysator voor de bedrijven wiens doelen wij helpen te realiseren.

Alle cases

+ Voeg case toe