Evoworks

  • 0
Uitgelichte case

Marington.nl | De groei tot tassenspecialist

Marington is dé online tassenspecialist voor mannen en vrouwen. Zo begon het avontuur echter niet. Door een nieuwe e-commerce strategie, nieuw design, verbeterde productervaring en volledig AMP webshop zijn conversies in 2 jaar tijd met 174% gestegen waardoor Marington nu in de top van de tassenbranche meespeelt.

Over Evoworks

Wij zijn dé e-commerce specialist van Nederland. Iedere organisatie die voor maximaal resultaat wil gaan in haar e-commerce marketing, kiest voor Evoworks.

Identiteit

Wij richten ons op e-commerce bedrijven die de ambitie hebben om één van de, of dé grootste te worden in hun branche. Wij hebben ervaring met zeer uiteenlopende branches en hebben dan ook de kennis en het specialisme in huis iedere webshop tot een succes te brengen. Heeft uw organisatie de ambitie om een Twinkle100 speler te worden, met een minimum omzetdoelstelling van €500.000,- per jaar? Dan kunnen wij helpen ambities waar te maken.

Missie

Het maximale resultaat uit een webshop halen. Zolang er in Nederland organisaties zijn die niet het volledige potentieel uit hun webshop weten te halen, zijn wij niet klaar. Elke organisatie achter een webshop heeft recht om te weten hoe je e-commerce marketing ten volle benut. Dit is de reden waarom wij bestaan en organisaties voor ons blijven kiezen.

Medewerkers

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe