Fabrique

  • 5
Uitgelichte case

GVB kaartverkoopautomaten

Samen met het GVB ontwierp Fabrique gebruiksvriendelijkere automaten. De huidige kaartautomaten van het Amsterdamse openbaarvervoerbedrijf GVB voldoen niet meer aan de eisen van deze tijd. We kregen de vraag om een nieuwe automaat te ontwerpen. Het is de eerste keer dat het GVB een ontwerpbureau inschakelt voor deze opdracht.

Over Fabrique

Fabrique is een strategisch ontwerpbureau, gespecialiseerd in service design, app ontwikkeling, e-commerce en website ontwerp.

Identiteit

Fabrique combineert verbeeldingskracht met kennis en ervaring. Kennis van bedrijven en methoden. En fascinatie van wat mensen beweegt. Want hoe beter we de wereld begrijpen, hoe meer impact we kunnen creëren. We ontwerpen dan ook meer dan producten en diensten. Honderd nieuwsgierige mensen ontwerpen herkenning, verwondering, verbinding en rendement. En de weg ernaar toe: trainingen, pressure cookers en co-creatie. Alles wat nodig is voor impact!

Missie

Fabrique wil werk van betekenis maken. Voor onze klanten, voor onszelf en voor de maatschappij. Samen creëren we verrassend werk. Ons motto: “Challenge reality!” Want er kan meer dan je denkt.

+ Voeg case toe