Fabrique

  • 5
Uitgelichte case

HEMA-app

Een native shop voor loyale klanten. De nieuwe app van de HEMA werkt als een zonnetje, simpel en snel, in een echt HEMA-design. Door te focussen op die karakteristieke HEMA-eenvoud nam de conversie toe en schoot de waardering van de app omhoog.

Over Fabrique

Fabrique is een strategisch ontwerpbureau, gespecialiseerd in service design, app ontwikkeling, e-commerce en website ontwerp.

Identiteit

Fabrique combineert verbeeldingskracht met kennis en ervaring. Kennis van bedrijven en methoden. En fascinatie van wat mensen beweegt. Want hoe beter we de wereld begrijpen, hoe meer impact we kunnen creëren. We ontwerpen dan ook meer dan producten en diensten. Honderd nieuwsgierige mensen ontwerpen herkenning, verwondering, verbinding en rendement. En de weg ernaar toe: trainingen, pressure cookers en co-creatie. Alles wat nodig is voor impact!

Missie

Fabrique wil werk van betekenis maken. Voor onze klanten, voor onszelf en voor de maatschappij. Samen creëren we verrassend werk. Ons motto: “Challenge reality!” Want er kan meer dan je denkt.

Medewerkers

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe