Fabrique

  • 5
Uitgelichte case

BrandMR: het recht toegankelijk voor iedereen

Brandmeester staat voor juridische hulp op een nieuwe manier. Voorspelbaar, met een vaste prijs en helemaal online. In een fijne samenwerking hebben we de complete legal service ontworpen, gebouwd en voorzien van content. Zodat Brandmeester klaar is om de traditionele, juridische markt open te breken.

Over Fabrique

Fabrique is een strategisch ontwerpbureau, gespecialiseerd in service design, app ontwikkeling, e-commerce en website ontwerp.

Identiteit

Fabrique combineert verbeeldingskracht met kennis en ervaring. Kennis van bedrijven en methoden. En fascinatie van wat mensen beweegt. Want hoe beter we de wereld begrijpen, hoe meer impact we kunnen creëren. We ontwerpen dan ook meer dan producten en diensten. Honderd nieuwsgierige mensen ontwerpen herkenning, verwondering, verbinding en rendement. En de weg ernaar toe: trainingen, pressure cookers en co-creatie. Alles wat nodig is voor impact!

Missie

Fabrique wil werk van betekenis maken. Voor onze klanten, voor onszelf en voor de maatschappij. Samen creëren we verrassend werk. Ons motto: “Challenge reality!” Want er kan meer dan je denkt.

+ Voeg case toe