Fabrique

  • 5
Uitgelichte case

Below the Surface

Twaalf jaar graven aan de Noord/Zuidlijn bracht een schat aan historische voorwerpen aan de oppervlakte, die een rijk beeld schetst van Amsterdam door de eeuwen heen. Het onzichtbare werd zichtbaar. Die magie wilden we met Below the Surface online opwekken.

Over Fabrique

Fabrique is een strategisch ontwerpbureau, gespecialiseerd in service design, app ontwikkeling, e-commerce en website ontwerp.

Identiteit

Fabrique combineert verbeeldingskracht met kennis en ervaring. Kennis van bedrijven en methoden. En fascinatie van wat mensen beweegt. Want hoe beter we de wereld begrijpen, hoe meer impact we kunnen creëren. We ontwerpen dan ook meer dan producten en diensten. Honderd nieuwsgierige mensen ontwerpen herkenning, verwondering, verbinding en rendement. En de weg ernaar toe: trainingen, pressure cookers en co-creatie. Alles wat nodig is voor impact!

Missie

Fabrique wil werk van betekenis maken. Voor onze klanten, voor onszelf en voor de maatschappij. Samen creëren we verrassend werk. Ons motto: “Challenge reality!” Want er kan meer dan je denkt.

+ Voeg case toe