Fabrique

  • 5
Uitgelichte case

Van Gogh Belicht - De brieven

We kennen Van Gogh als schilder van bekende meesterwerken, maar vrijwel niemand kent hem van zijn prachtig geschreven brieven. De brieven zijn een soort doorlopend dagboek en geven veel inzicht in de gedachten van Van Gogh. Hoog tijd dus om dit aan het grote publiek te laten zien.

Over Fabrique

Fabrique is een strategisch ontwerpbureau, gespecialiseerd in service design, app ontwikkeling, e-commerce en website ontwerp.

Identiteit

Fabrique combineert verbeeldingskracht met kennis en ervaring. Kennis van bedrijven en methoden. En fascinatie van wat mensen beweegt. Want hoe beter we de wereld begrijpen, hoe meer impact we kunnen creëren. We ontwerpen dan ook meer dan producten en diensten. Honderd nieuwsgierige mensen ontwerpen herkenning, verwondering, verbinding en rendement. En de weg ernaar toe: trainingen, pressure cookers en co-creatie. Alles wat nodig is voor impact!

Missie

Fabrique wil werk van betekenis maken. Voor onze klanten, voor onszelf en voor de maatschappij. Samen creëren we verrassend werk. Ons motto: “Challenge reality!” Want er kan meer dan je denkt.

+ Voeg case toe