52DN

  • 0
Uitgelichte case

Warehouse Management System - Apollo

Meebewegen met de ontwikkelingen in de markt en de branche; Apollo Tyres Global R&D was op zoek naar een Warehouse Management Systeem die realtime inzicht biedt in processen. 52DN ging samen met Apollo Tyres Global R&D deze logistieke uitdaging aan.

Over 52DN

Als digital landscapers helpen wij bedrijven die willen aansluiten op de 'connected world' met het optimaliseren van hun primaire bedrijfsprocessen door een digitale of mobiele transformatie toe te passen. We bieden alles wat we gemaakt hebben aan als full-service dienst aan onze klanten, zodat zij focus kunnen houden op hun core business en daardoor nog succesvoller kunnen zijn.

Identiteit

Wij zijn FiftyTwoDegreesNorth. 52 weken per jaar werkt ons multidisciplinaire team bestaande uit top-professionals samen aan oplossingen voor complexe digitale vraagstukken. Samen bepalen we de koers: altijd vooruit, in noordelijke richting en gericht op de nieuwe toekomst.

Missie

We zijn gespecialiseerd in het aandragen van creatieve, vernieuwende en relevante (IT)-oplossingen. Samen willen we digitaal excelleren en toonaangevende applicaties maken. Apps die het verschil maken en slimme mobiele oplossingen voor realtime communicatie.

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe