Fish and Burger

  • 0
Uitgelichte case

130% OMZETGROEI IN 2020

De ambitie? Ieder jaar met tenminste 100% groeien! Fish and Burger is gevraagd om te helpen bij bedenken en uitvoeren van van een digitale strategie om ambitieuze doelen waar te maken!

Over Fish and Burger

Fish and Burger is opgericht door Niels Visser en Mikel Burger, samen ruim 16 jaar ervaring in online marketing. Met een netwerk van 100+ specialisten staan we voor je klaar om samen de volgende stap in je groei te realiseren.

Identiteit

Wij staan voor “samen groeien” met direct resultaat. Met deze pragmatische aanpak hebben wij al veel klanten geholpen exponentieel te groeien. Hierbij zijn ook persoonlijke groei en ontwikkeling belangrijke kernwaarden, want alleen zo zet je als bedrijf de volgende stap.

Missie

Wij helpen managers en ondernemers met het vormgeven, plannen en uitvoeren van de (digitale) marketing samen met ‘de beste specialisten’ uit de markt. Dit doen wij vanuit een passie om iets te laten laten groeien. Dat is waar ondernemerschap, marketing en innovatie samenkomen – alles wat we tof vinden! Met Fish and Burger hebben wij ons volledig gespecialiseerd in het laten groeien van start- en scale ups en kunnen op het gebied van marketing daarin volledig ontzorgen.

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe