Flink

  • 1
Uitgelichte case

Beleef 500 jaar wonen!

Museumhuizen is anders dan een gewoon museum. Bezoekers kunnen het huis beleven op een unieke manier. De vraag was om een nieuwe website te ontwerpen die een eerste stap is van deze unieke beleving.

Over Flink

Wij zijn Flink. Hét creatieve internetbureau voor online maatwerk uit Den Haag. Met ons team van 18 professionals werken we samen met onze klanten aan het behalen van online doelstellingen. En dat doen we al sinds 1998. Van complexe websites tot creatieve online campagnes; als het online is, kunnen wij het maken. Flink is een nuchtere sparringpartner die graag strategisch advies geeft en je daarmee op het goede spoor houdt. Sterk in creatief ontwerp en gericht op concreet resultaat. Zo maken wij het verschil. Voor meer informatie en een overzicht van ons werk: www.flink.nl

Identiteit

Flink heeft een Haags hart. Wij houden van korte lijnen, klare taal en realistische verwachtingen. Van designer tot project manager. Onze medewerkers zijn betrokken, flexibel en vasthoudend. Harde werkers die altijd streven naar het beste online resultaat.

Missie

Wij bijten ons vast in een opdracht en werken door voor een succesvol eindresultaat. Altijd. Want het draait voor ons om dubbelzijdig succes: online beleving voor de bezoeker en online resultaat voor de klant.

Medewerkers

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe