Freshheads

  • 2
Uitgelichte case

Centraal Beheer - LekkerBezig!

Een gelukkige werknemer is lekker bezig, want: productiever én minder vaak ziek. Daarom bouwden Centraal Beheer en Freshheads een app die opleidingen, gezondheidschecks, coaching en trainingen perfect matcht met de behoeften van werknemers. De Lekker Bezig app geeft hen de regie over hun werkgeluk en helpt werkgevers uitval te voorkomen.

Over Freshheads

Wij versnellen digitale innovatie. Samen met de tofste opdrachtgevers zoeken, ontdekken en grijpen wij kansen. Het resultaat? Indrukwekkende digitale platformen en diensten die daadwerkelijk waarde toevoegen.

Identiteit

Een digitaal bureau waar digitaal niet op nummer één staat? Yup, dat zijn wij. Noem ons eigenwijs, maar wij zijn ervan overtuigd dat gebruikers centraal moeten staan in plaats van de oplossing zelf. Zo realiseren we digitale platformen en diensten die daadwerkelijk waarde toevoegen.

Missie

Continu waarde toevoegen voor klanten, dát is waar het om draait. Maar hoe doe je dat? Hoe krijg je inzicht in veranderende klantbehoeften? Hoe speel je snel in op kansen die zich voordoen? En hoe werk je een idee uit tot een goed werkende oplossing? Freshheads helpt. Samen met jou realiseren we digitale innovatie.

Medewerkers

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe