Fullmoon Simply Interactive

  • 0
Uitgelichte case

A content marketing revolution for animal welfare

Broedtechnologie innovator HatchTech verbetert het dierwelzijn en dringt antibiotica terug met gepatenteerde broedtechnologie. Ze vertelt haar verhaal met een content marketing concept dat ook al revolutionair is voor de conservatieve broederijwereld. Online magazines kweken belangstelling en leiden naar feitelijke informatie op de website. Resultaten en rendement zijn opmerkelijk.

Over Fullmoon Simply Interactive

Fullmoon is een middelgroot internetbureau met gerenommeerde en trouwe klanten. We zijn erbij sinds het internet de wereld veroverde en letten scherp op ontwikkelingen en trends in online communicatie. Fullmoon is ontwikkelaar van Magzmaker, het CMS waarmee je unieke online magazines kunt creƫren. Fullmoon is daarnaast ontwikkelaar van Xsite, een van de meest gebruiksvriendelijke CMS's in de markt en werkt ook met WordPress.

Identiteit

We geloven in partnerships met onze klanten waarin we het beste in elkaar naar boven halen. We begrijpen waarover onze klanten willen communiceren en op welke manier. In overleg zetten we de effectiefste combinatie van online media in, inclusief de ontwikkeling ervan

Missie

Het is onze brandende ambitie om organisaties online beter in contact te brengen met hun doelgroepen. We geloven sterk in de synergie tussen de verschillende online kanalen: de website in combinatie met e-mail marketing, online magazines en social media.

Medewerkers

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe