Go2People Websites BV

  • 0
Uitgelichte case

Rebelse changemaker voor Revenue Growth Management

In de fintech wereld, gedomineerd door grote bedrijven, was in 2013 daar ineens Visualfabriq. Jong, rebels, maar vooral heel goed in wat ze doen: het radicaal optimaliseren van omzetbeheer voor CPG-bedrijven. Acht jaar later hebben ze locaties over de hele wereld en een website die belichaamt waar ze voor staan.

Over Go2People Websites BV

Go2People is een strategisch internetbureau voor webdesign & webdevelopment.

Identiteit

Voor iedereen. Go2People is specialist in Django en WordPress websites, van simpele tot complexe maatwerk websites. We werken graag voor stichtingen en goede doelen, maar evengoed voor bedrijven, de gemeente Amsterdam en kleine ondernemers. We willen er graag zijn voor iedereen. We luisteren goed en pakken het werk persoonlijk en deskundig aan. Klanten ervaren dit als erg prettig en zien ons daarom als betrouwbare en behulpzame partner voor online succes.

Missie

Een betere online wereld. Een stukje idealisme past bij ons. We willen een verschil maken in de wereld, want er zijn veel websites die gebruiksvriendelijker kunnen. Wij vinden het belangrijk dat de website zich vormt naar de mens, in plaats van andersom. Samen met onze klanten maken we daarom websites die de online wereld verbeteren. Klein begonnen en groter gegroeid kijken we graag vooruit met ambitie. Ons plan is om in 2028 dé expert te zijn op het gebied van online succes. We delen deze kennis graag met de rest van de wereld door middel van onze e-books en de trainingen die we geven. Ook daarmee verbeteren we de online wereld. Want, succes maken we samen.

Medewerkers

Hiervoor moet je ingelogd zijn.
Nog geen account? Registreer je dan nu.
+ Voeg case toe